Skip to main content
Tagasi

ISO/TS 11869:2012

Fermented milks -- Determination of titratable acidity -- Potentiometric method

Üldinfo

Kehtiv alates 10.01.2012
Tegevusala (ICS grupid)
67.100.99 Muud piimatooted
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
10.01.2012
Põhitekst
Põhitekst
ISO/TS 11869|IDF/RM 150:2012 specifies a potentiometric method for the determination of the titratable acidity of natural yoghurt, flavoured yoghurt, fruit yoghurt, drinking yoghurt, fresh cheese with or without fruit, buttermilk with or without fruit, and other fermented milk products.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
82,61 € koos KM-ga
Paber
82,61 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

ISO 22935-2:2023

Milk and milk products — Sensory analysis — Part 2: Methods for sensory evaluation
Uusim versioon Kehtiv alates 12.04.2023
Põhitekst

ISO 22935-1:2023

Milk and milk products — Sensory analysis — Part 1: Recruitment, selection, training and monitoring of assessors
Uusim versioon Kehtiv alates 12.04.2023
Põhitekst

EVS-EN ISO 8586:2023

Sensory analysis - Selection and training of sensory assessors (ISO 8586:2023)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.05.2023