Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 12779:2013

Lactose - Determination of water content - Karl Fischer method (ISO 12779:2011)

Üldinfo

Kehtiv alates 05.08.2013
Alusdokumendid
ISO 12779:2011; EN ISO 12779:2013
Tegevusala (ICS grupid)
67.100.99 Muud piimatooted
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
05.08.2013
Põhitekst
This International Standard specifies a method for the determination of the water content of lactose by Karl Fischer (KF) titration.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 14673-1:2004

Milk and milk products - Determination of nitrate and nitrite contents - Part 1: Method using cadmium reduction and spectrometry
Uusim versioon Kehtiv alates 04.06.2004
Põhitekst

EVS-EN ISO 8968-1:2014

Milk and milk products - Determination of nitrogen content - Part 1: Kjeldahl principle and crude protein calculation (ISO 8968-1:2014)
Uusim versioon Kehtiv alates 04.03.2014
Põhitekst

ISO 5543:2004

Caseins and caseinates -- Determination of fat content -- Gravimetric method (Reference method)
Kehtetu alates 29.03.2022
Põhitekst

ISO 5548:2004

Caseins and caseinates -- Determination of lactose content -- Photometric method
Uusim versioon Kehtiv alates 25.11.2004