Skip to main content
Tagasi

ISO 7305:2019

Milled cereal products -- Determination of fat acidity

Üldinfo

Kehtiv alates 13.03.2019
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
13.03.2019
Põhitekst
16.07.1998
Põhitekst
This document specifies a method for the determination of the fat acidity of milled cereal products. It is applicable to flours and semolinas obtained from wheat and durum wheat, and to pasta.
NOTE       This document appears to be applicable also to grains, flours and semolinas obtained from maize, and rye flour and oat flakes, but a further interlaboratory test is necessary before confirming this extension of the field of application.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
84,62 € koos KM-ga
Paber
84,62 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

ISO 750:1998

Fruit and vegetable products -- Determination of titratable acidity
Uusim versioon Kehtiv alates 06.08.1998
Põhitekst

EVS-EN ISO 14593:2005

Water quality - Evaluation of ultimate aerobic biodegradability of organic compounds in aqueous medium - Method by analysis of inorganic carbon in sealed vessels (CO2 headspace test)
Uusim versioon Kehtiv alates 07.09.2005
Põhitekst

ISO 936:1998

Meat and meat products -- Determination of total ash
Uusim versioon Kehtiv alates 30.07.1998
Põhitekst

EVS-ISO 5667-5:2014

Vee kvaliteet. Proovivõtt. Osa 5: Juhised joogivee proovivõtuks veetöötlusjaamadest ja veevarustuse jaotusvõrkudest
Uusim versioon Kehtiv alates 03.09.2014