Skip to main content
Tagasi

ISO 712-1:2024

Cereals and cereal products — Determination of moisture content — Part 1: Reference method

Üldinfo

Kehtiv alates 17.09.2024
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
17.09.2024
Põhitekst
30.10.2009
Põhitekst
This document specifies a routine reference method for the determination of the moisture content of cereals and cereal products.
This document applies to: wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina or flour.
The method is not applicable to maize and pulses.
NOTE            For moisture content determination in maize, see ISO 6540[5]; and for pulses, see ISO 24557[7].

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
125,87 € koos KM-ga
Paber
125,87 € koos KM-ga
Standardi monitooring