Skip to main content
Tagasi

ISO 3972:2011

Sensory analysis -- Methodology -- Method of investigating sensitivity of taste

Üldinfo

Kehtiv alates 12.10.2011
Tegevusala (ICS grupid)
67.240 Sensoorne analüüs
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
03.08.2012
Parandus
12.10.2011
Põhitekst
Põhitekst

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
82,61 € koos KM-ga
Paber
82,61 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Muudatus

ISO 11056:1999/Amd 1:2013

ISO 11056:1999 - Amendment
Kehtetu alates 27.05.2021
Põhitekst

ISO 17727:2012

Cork --Cork stoppers for still wine -- Sampling plan for the quality control of cork stoppers
Uusim versioon Kehtiv alates 11.12.2012
Muudatus

ISO 8587:2006/Amd 1:2013

ISO 8587:2006 - Amendment
Uusim versioon Kehtiv alates 05.02.2013
Muudatus

ISO 8589:2007/Amd 1:2014

ISO 8589:2007 - Amendment
Uusim versioon Kehtiv alates 06.06.2014