Skip to main content
Tagasi

ISO 2173:2003

Fruit and vegetable products -- Determination of soluble solids -- Refractometric method

Üldinfo

Kehtiv alates 19.11.2003
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
19.11.2003
Põhitekst
Põhitekst
ISO 2173:2003 specifies a refractometric method for the determination of the soluble solids in fruit and vegetable products.
This method is particularly applicable to thick products, to products containing suspended matter, and to products rich in sugar. If the products contain other dissolved substances, the results will be only approximate; nevertheless, for convenience the result obtained by this method can be considered conventionally as the soluble solids content.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
82,61 € koos KM-ga
Paber
82,61 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 14593:2005

Water quality - Evaluation of ultimate aerobic biodegradability of organic compounds in aqueous medium - Method by analysis of inorganic carbon in sealed vessels (CO2 headspace test)
Uusim versioon Kehtiv alates 07.09.2005
Põhitekst

ISO 936:1998

Meat and meat products -- Determination of total ash
Uusim versioon Kehtiv alates 30.07.1998
Põhitekst

EVS-ISO 5667-5:2014

Vee kvaliteet. Proovivõtt. Osa 5: Juhised joogivee proovivõtuks veetöötlusjaamadest ja veevarustuse jaotusvõrkudest
Uusim versioon Kehtiv alates 03.09.2014
Põhitekst

ISO 16654:2001

Microbiology of food and animal feeding stuffs -- Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157
Uusim versioon Kehtiv alates 17.05.2001