Skip to main content
Tagasi

ISO 1842:1991

Fruit and vegetable products -- Determination of pH

Üldinfo

Kehtiv alates 28.11.1991
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
28.11.1991
Põhitekst
Põhitekst
Specifies a potentiometric method of measuring the pH. Describes the principle, the preparation of the test sample, the test procedure, the expression of results, and the contents of the test report. This second edition cancels and replaces the first edition (1975).

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
55,07 € koos KM-ga
Paber
55,07 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 14593:2005

Water quality - Evaluation of ultimate aerobic biodegradability of organic compounds in aqueous medium - Method by analysis of inorganic carbon in sealed vessels (CO2 headspace test)
Uusim versioon Kehtiv alates 07.09.2005
Põhitekst

ISO 936:1998

Meat and meat products -- Determination of total ash
Uusim versioon Kehtiv alates 30.07.1998
Põhitekst

EVS-ISO 5667-5:2014

Vee kvaliteet. Proovivõtt. Osa 5: Juhised joogivee proovivõtuks veetöötlusjaamadest ja veevarustuse jaotusvõrkudest
Uusim versioon Kehtiv alates 03.09.2014
Põhitekst

ISO 16654:2001

Microbiology of food and animal feeding stuffs -- Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157
Uusim versioon Kehtiv alates 17.05.2001