Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 5555:2002/A1:2014

Loomsed ja taimsed rasvad ja õlid. Proovivõtmine - Muudatus 1

Üldinfo

Kehtiv alates 04.08.2014
Alusdokumendid
ISO 5555:2001/Amd 1:2014; EN ISO 5555:2001/A1:2014
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
04.08.2014
Muudatus
01.07.2002
Põhitekst
See rahvusvaheline standard kirjeldab meetoteid, kuidas võtta proove töötlemata või töödeldud loomsetest ja taimsetest rasvadest ja õlidest (edaspidi: rasvad), olenemata nende päritolust ja sellest, kas nad on vedelad või tahked. Ühtlasi kirjeldab standard selles toimingus kasutatavaid seadmeid.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
8,54 € koos KM-ga
Paber
8,54 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

ISO 5667-6:2014

Water quality -- Sampling -- Part 6: Guidance on sampling of rivers and streams
Uusim versioon Kehtiv alates 04.07.2014
Põhitekst

EVS-EN ISO 665:2020

Oilseeds - Determination of moisture and volatile matter content (ISO 665:2020)
Uusim versioon Kehtiv alates 19.03.2020
Põhitekst

EVS-EN ISO 3657:2020

Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2020)
Kehtetu alates 01.08.2023
Põhitekst

EVS-EN ISO 660:2020

Animal and vegetable fats and oils - Determination of acid value and acidity (ISO 660:2020)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.10.2020