Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 27107:2010

Animal and vegetable fats and oils - Determination of peroxide value - Potentiometric end-point determination

Üldinfo

Kehtiv alates 07.06.2010
Alusdokumendid
ISO 27107:2008; EN ISO 27107:2010
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
07.06.2010
Põhitekst
This International Standard specifies a method for the potentiometric end-point determination of the peroxide value, in milliequivalents of active oxygen per kilogram, of animal and vegetable fats and oils. The method is applicable to all animal and vegetable fats and oils, fatty acids and their mixtures with peroxide values from 0 meq to 30 meq of active oxygen per kilogram. It is also applicable to margarines and fat spreads with varying water content. The method is not applicable to milk fats or lecithins.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 3696:2000

Laboratoorsel analüüsimisel kasutatav vesi. Iseloomustus ja katsemeetodid
Uusim versioon Kehtiv alates 01.01.2000
Põhitekst

EVS-EN ISO 6886:2008

Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test)
Kehtetu alates 04.04.2016
Põhitekst

EVS-EN ISO 8534:2008

Loomsed ja taimsed rasvad ja õlid. Veesisalduse määramine. Karl Fischeri meetod (püridiinivaba)
Kehtetu alates 02.03.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 22000:2018

Toiduohutuse juhtimissüsteemid. Nõuded kõikidele organisatsioonidele toidu käitlemisahelas
Kehtiv alates 16.08.2018