Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 22005:2008

Jälgitavus sööda ja toidu käitlemisahelas. Üldised põhimõtted ja põhinõuded süsteemi kavandamisel ning rakendamisel

Üldinfo

Kehtiv alates 07.02.2008
Alusdokumendid
ISO 22005:2007; EN ISO 22005:2007
Tegevusala (ICS grupid)
67.040 Toit üldiselt
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
07.02.2008
Põhitekst
Käesolev  standard esitab põhimõtted ja täpsustab põhilised nõuded sööda ja toidu jälgitavuse süsteemide kavandamiseks ja rakendamiseks. Seda võib rakendada sööda ja toidu käitlemisahela mistahes etapil toimiv organisatsioon. See on kavandatud piisavalt paindlikuna, et võimaldada söödaorganisatsioonidel ning toiduorganisatsioonidel kindlaksmääratud eesmärkide saavutamine. Jälgitavuse süsteem on tehniline vahend abistamaks organisatsiooni oma määratletud eesmärkidega vastavuses olemiseks ning on kohaldatav olukorras, kus on vajalik toote või selle asjakohaste komponentide ajaloo või asukoha kindlakstegemine.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 12143:2000

Puu- ja köögiviljamahlad. Lahustuvate ainete sisalduse hindamine. Refraktomeetriline meetod
Uusim versioon Kehtetu alates 15.02.2024
Põhitekst

EVS-EN 12147:2000

Puu- ja köögiviljamahlad. Tiitritava happesuse määramine
Uusim versioon Kehtetu alates 01.02.2024
Põhitekst

EVS-EN ISO 6222:2001

Vee kvaliteet. Kultiveeritavate mikroorganismide loendamine. Kolooniate arv toiteagarsöötmesse külvil
Uusim versioon Kehtiv alates 01.10.2001
Põhitekst + parandus

EVS-EN ISO 9001:2008

Kvaliteedijuhtimissüsteemid. Nõuded
Kehtetu alates 06.10.2015