Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 18609:2002

Animal and vegetable fats and oils - Determination of unsaponifiable matter - Method using hexane extractio

Üldinfo

Kehtiv alates 05.03.2002
Alusdokumendid
ISO 18609:2000; EN ISO 18609:2001
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
05.03.2002
Põhitekst
This standard specifies a method using three hexane extractions for the determination of the unsaponifiable matter content of animal and vegetable fats and oils.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 3657:2023

Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2023)
Uusim versioon Kehtiv alates 01.08.2023
Põhitekst

EVS-EN 16136:2015

Automotive fuels - Determination of manganese and iron content in unleaded petrol - Inductively coupled plasma optical emission spectrometry (ICP OES) method
Uusim versioon Kehtiv alates 04.03.2015