Skip to main content
Tagasi

ISO 3727:1977

Butter -- Determination of water, solids-not-fat and fat contents on the same test portion (Reference method)

Üldinfo

Kehtetu alates 27.01.2003
Tegevusala (ICS grupid)
67.100.20 Või
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
27.01.2003
Põhitekst
20.12.2001
Põhitekst
20.12.2001
Põhitekst
Põhitekst
Depending on the content to be estimated the method described uses three different steps for determination, i.e. drying of a known mass of butter at 102 +/- 2 degrees centigrade and weighing to determination the loss of mass, extraction of the fat from the dried butter with light petroleum or n-hexane and weighing of the residue, and calculation of the fat content by difference.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
55,07 € koos KM-ga
Paber
55,07 € koos KM-ga
Standardi monitooring