Skip to main content
Tagasi

ISO 1738:2004

Butter -- Determination of salt content

Üldinfo

Kehtiv alates 18.10.2004
Tegevusala (ICS grupid)
67.100.20 Või
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
18.10.2004
Põhitekst
Põhitekst
ISO 1738|IDF 12:2004 specifies a method for the determination of the salt content of butter. The method is applicable to all types of butter containing more than 0,1 % (mass fraction) of salt.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
55,07 € koos KM-ga
Paber
55,07 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 14593:2005

Water quality - Evaluation of ultimate aerobic biodegradability of organic compounds in aqueous medium - Method by analysis of inorganic carbon in sealed vessels (CO2 headspace test)
Uusim versioon Kehtiv alates 07.09.2005
Põhitekst

ISO 936:1998

Meat and meat products -- Determination of total ash
Uusim versioon Kehtiv alates 30.07.1998
Põhitekst

EVS-ISO 5667-5:2014

Vee kvaliteet. Proovivõtt. Osa 5: Juhised joogivee proovivõtuks veetöötlusjaamadest ja veevarustuse jaotusvõrkudest
Uusim versioon Kehtiv alates 03.09.2014
Põhitekst

ISO 16654:2001

Microbiology of food and animal feeding stuffs -- Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157
Uusim versioon Kehtiv alates 17.05.2001