Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 6885:2007

Animal and vegetable fats and oils - Determination of anisidine value

Üldinfo

Kehtetu alates 04.04.2016
Alusdokumendid
ISO 6885:2006; EN ISO 6885:2007
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
04.04.2016
Põhitekst
05.11.2007
Põhitekst
Põhitekst
EVS-EN ISO 6885:2001
This International Standard specifies a method for the determination of the anisidine value in animal and vegetable fats and oils. This is a measure of the amount of aldehydes present (principally α, β-unsaturatedd aldehydes).

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring