Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 662:2001

Animal and vegetable fats and oils - Determination of moisture and volatile matter content

Üldinfo

Kehtetu alates 01.06.2016
Alusdokumendid
ISO 662:1998; EN ISO 662:2000
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.06.2016
Põhitekst
01.06.2001
Põhitekst
This International Standard specifies two methods for the determination, by drying, of the moisture and volatile matter content of animal or vegetable fats and oils: method A, using a sand bath hotplate; method B, using a drying oven.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 663:2008

Animal and vegetable fats and oils - Determination of insoluble impurities content
Kehtetu alates 02.03.2017
Põhitekst

EVS-EN 116:2015

Diesel and domestic heating fuels - Determination of cold filter plugging point - Stepwise cooling bath method
Uusim versioon Kehtiv alates 02.09.2015
Põhitekst

EVS-EN ISO 9167-1:2000

Rapsiseemned. Glükosinolaatide sisalduse määramine. Osa 1: Kõrgefektiivset vedelikkromatograafiat kasutav meetod
Kehtetu alates 02.07.2019
Põhitekst

EVS-EN ISO 3961:2013

Animal and vegetable fats and oils - Determination of iodine value (ISO 3961:2013)
Kehtetu alates 04.09.2018