Veebilehel on kasutatud küpsiseid. Kasutame küpsiseid sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalmeedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Edastame teavet selle kohta, kuidas meie saiti kasutate, ka oma sotsiaalmeedia, reklaami- ja analüüsipartneritele, kes võivad seda kombineerida muu teabega, mida olete neile esitanud või mida nad on kogunud teiepoolse teenuste kasutamise käigus.

Küpsised on väikesed tekstifailid, mida veebisaidid kasutavad kasutajakogemuse parendamiseks.

 

Seadus sätestab, et võime salvestada küpsiseid teie seadmesse, kui need on saidi tööks hädavajalikud. Kõigi teiste küpsiste salvestamiseks on vaja teie luba.

Käesolev sait kasutab mitmeid erinevat tüüpi küpsiseid. Neid küpsiseid on võimalik kategoriseerida kolmel erineval viisil: kestvuse, osapoolte või eesmärgi järgi.

Kestvus

Sessioonküpsiseid kasutatakse iga kord, kui veebilehte külastate. Need on ajutised ja aeguvad peale brauseri sulgemist või sessiooni lõppu.

 

Püsiküpsistel on aegumiskuupäev, kuid nende kestus võib erineda. Need küpsised ei kustu peale brauseri sulgemist ja need salvestatakse teie seadmesse.

 

Osapooled

Esimese osapoole küpsised lisab meie veebileht otse teie seadmesse.

 

Kolmanda osapoole küpsised ei lisa teie seadmesse mitte külastatav veeibleht, vaid kolmas osapool, näiteks reklaamija või analüüsisüsteem.

 

Eesmärk

Vajalikud küpsised on olulised veebisaidi sirvimiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks, näiteks veebilehe turvalistele aladele pääsemiseks. Küpsised võimaldavad veebipoel hoida tooteid ostukorvis veebis osteldes. Need küpsised on üldjuhul esimese osapoole sessiooniküpsised.

 

Funktsionaalsed küpsised võimaldavad veebisaidil meeles pidada minevikus tehtud valikuid, näiteks millist keelt eelistate või mis on teie kasutajanimi, et saaksite automaatselt sisse logida.

 

Analüütilised küpsised koguvad teavet selle kohta, kuidas te veebisaiti kasutate, näiteks milliseid lehti külastasite ja millistel linkidel klõpsasite. Seda teavet ei saa kasutada teie tuvastamiseks ja on muudetud anonüümseks. Nende ainus eesmärk on parandada veebisaidi funktsioone. See hõlmab kolmandate osapoolte analüüsiteenuste küpsiseid.

 

Turundusküpsised aitavad vaadelda veebitegevust, et aidata reklaamijatel pakkuda asjakohasemaid reklaame või piirata seda, mitu korda te reklaami näete. Need küpsised võivad seda teavet teiste organisatsioonide või reklaamijatega jagada. Need on püsivad küpsised ja peaaegu alati kolmanda osapoole päritolu.

 

Küpsiste sätteid on võimalik igal ajal muuta klõpsates lingile “Nõusolek” või "Üksikasjad", lülitades küpsiste valikuid sisse või välja ning klõpsates lingile “Luba valik”.

 

Funktsionaalsete, analüütiliste ja turunduslike küpsiste kasutamist saate kontrollida ka oma brauseri sätteid kohandades.

 

Lisateavet isikuandmete töötlemise põhimõtetest leiab meie privaatsusteadaandest.

Teie nõusolek kehtib järgmistele domeenidele: www.evs.ee

Teie praegune staatus: Keeldu. 

Küpsiste avaldus viimati uuendatud 26/02/2025 Cookiebot'i poolt:

Vajalikud (9)

Vajalikud küpsised aitavad parandada kodulehe kasutamismugavust, võimaldades põhifunktsioone nagu lehtedel navigeerimine ja juurdepääsu veebilehe kaitstud aladele, mis ilma küpsisteta ei töötaks. Need küpsised on üldjuhul esimese osapoole sessooniküpsised.

Nimi Teenuse pakkuja Otstarve Maksimaalne hoidmise aeg Tüüp
.Nop.Antiforgery www.evs.ee Tagab külastajate sirvimise turvalisuse, vältides saidiülese päringu võltsimist. See küpsis on oluline veebisaidi ja külastaja turvalisuse tagamiseks. Sessioon HTTP küpsis
.Nop.Authentication evs.ee Vajalik sisselogitud kasutaja tuvastamiseks. Sessioon HTTP küpsis
.Nop.Customer www.evs.ee See küpsis võimaldab kasutajal sulgeda brauseri ja naasta veebilehele ilma ostukorvis olevaid kaupu ja teenuseid kaotamata. Kasutatakse ostukorvi lisatud toodete meelespidamiseks. 1 aasta HTTP küpsis
_GRECAPTCHA Google Küpsist kasutatakse rämpspostituste välitmiseks. Sessioon HTTP küpsis
1.gif Usercentrics GmbH Kasutatakse veebisaidi seansside arvu loendamiseks, mis on vajalikud küpsiste halduse - toodete edastamise optimeerimiseks. Sessioon Pikselijälitaja
CookieConsent Cookiebot Salvestab kasutaja küpsiste nõusoleku oleku valitud domeeni jaoks 1 aasta HTTP küpsis
language evs.ee Kasutatakse veebilehe külastaja keele eelistuse säilitamiseks. 500 aastat HTTP küpsis
rc::a Google Seda küpsist kasutatakse inimeste ja robotite eristamiseks. Püsiv HTML kohalik salvestusruum
rc::c Google Seda küpsist kasutatakse inimeste ja robotite eristamiseks. Sessioon HTML kohalik salvestusruum

Analüütilised (1)

Analüütilised küpsised aitavad mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt. Küpsiste eesmärk on aidata parandada veebisaidi funktsioone.

Nimi Teenuse pakkuja Otstarve Maksimaalne hoidmise aeg Tüüp
.Nop.RecentlyViewedProducts www.evs.ee Sisaldab andmeid viimaste külastajate vaadatud toodete kohta. Sessioon HTTP küpsis
 
Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 16212:2017

Cosmetics - Microbiology - Enumeration of yeast and mould (ISO 16212:2017)

Üldinfo

Kehtiv alates 17.07.2017
Alusdokumendid
ISO 16212:2017; EN ISO 16212:2017
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.11.2022
Põhitekst + muudatus
17.10.2022
Muudatus
17.07.2017
Põhitekst
05.07.2011
Põhitekst
ISO 16212:2017 gives general guidelines for enumeration of yeast and mould present in cosmetics by counting the colonies on selective agar medium after aerobic incubation.
In order to ensure product quality and safety for consumers, it is advisable to perform an appropriate microbiological risk analysis to determine the types of cosmetic products to which ISO 16212:2017 is applicable. Products considered to present a low microbiological risk (see ISO 29621) include those with low water activity or extreme pH values, hydro-alcoholic products, etc.
Because of the large variety of cosmetic products within this field of application, this method might not be suited to some products in every detail (e.g. certain water-immiscible products). Other methods (e.g. automated) can be substituted for the tests presented here provided that their equivalence has been demonstrated or the method has been otherwise shown to be suitable.
Yeast enumerated can be identified using suitable identification tests, for example, tests described in the standards listed in the Bibliography. Mould enumerated can be identified by other appropriate methods, if necessary.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
19,52 € koos KM-ga
Paber
19,52 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 21149:2017

Cosmetics - Microbiology - Enumeration and detection of aerobic mesophilic bacteria (ISO 21149:2017)
Kehtiv alates 05.07.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 22717:2015

Cosmetics - Microbiology - Detection of Pseudomonas aeruginosa (ISO 22717:2015)
Kehtiv alates 05.01.2016
Põhitekst

EVS-EN ISO 22718:2015

Cosmetics - Microbiology - Detection of Staphylococcus aureus (ISO 22718:2015)
Kehtiv alates 05.01.2016
Põhitekst

EVS-EN ISO 18416:2015

Cosmetics - Microbiology - Detection of Candida albicans (ISO 18416:2015, Corrected version 2016-12-15)
Kehtiv alates 05.01.2016