Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 15774:2017

Animal and vegetable fats and oils - Determination of cadmium content by direct graphite furnace atomic absorption spectrometry (ISO 15774:2017)

Üldinfo

Kehtiv alates 02.03.2017
Alusdokumendid
ISO 15774:2017; EN ISO 15774:2017
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
02.03.2017
Põhitekst
01.03.2003
Põhitekst
ISO 15774:2017 describes a method for the determination of trace amounts (micrograms per kilogram) of cadmium in all types of crude or refined edible oils and fats.
Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this document.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 12193:2004

Animal and vegetable fats and oils - Determination of lead by direct graphite furnace atomic absorption spectroscopy
Uusim versioon Kehtiv alates 04.06.2004
Põhitekst

EVS-EN 14082:2003

Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of lead, cadmium, zinc, copper, iron and chromium by atomic absorption spectrometry (AAS) after dry ashing
Uusim versioon Kehtetu alates 16.12.2019
Põhitekst

CEN ISO/TR 6579-3:2014

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 3: Guidelines for serotyping of Salmonella spp. (ISO/TR 6579-3:2014)
Uusim versioon Kehtiv alates 04.08.2014