Skip to main content
Tagasi

EVS-EN 453:2000+A1:2010

Toidutöötlemismasinad. Taignasegistid. Ohutus- ja hügieeninõuded KONSOLIDEERITUD TEKST

Üldinfo

Kehtetu alates 09.12.2014
Alusdokumendid
EN 453:2000+A1:2009
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
09.12.2014
Põhitekst
04.03.2010
Põhitekst + muudatus
Põhitekst
EVS-EN 453:2000
This standard specifies safety and hygiene requirements for the design and manufacture of dough mixers with rotating bowls of capacity greater than or equal to 5 l 1) and less than or equal to 500 l. These dough mixers are used to process various ingredients e.g. flour, sugar, fat, salt, water and other ingredients in food manufacturers and shops. These machines are sometimes used in other industries (e.g. pharmaceutical industry, chemical industry, printing), but hazards related to these uses are not considered in this standard.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
26,84 € koos KM-ga
Paber
26,84 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 453:2014

Toidutöötlemismasinad. Taignasegajad. Ohutus- ja hügieeninõuded
Uusim versioon Kehtiv alates 09.12.2014