Skip to main content
Tagasi

EVS-EN 203-2-11:2006

Gaaskuumutusega toitlustusettevõtteseadmed. Osa 2-11: Erinõuded. Pastavalmistusmasinad

Üldinfo

Kehtiv alates 07.09.2006
Alusdokumendid
EN 203-2-11:2006
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
07.09.2006
Põhitekst
Põhitekst
EVS-EN 203-2:1999
This European Standard specifies the test methods and requirements for the construction and operating characteristics relating to the safety, rational use of energy and marking of commercial gas heated pasta cookers.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 203-2-9:2005

Gaaskuumutusega toitlustusettevõtteseadmed. Osa 2-9: Erinõuded. Massiivsed pinnad, soojendusalused ja restid
Uusim versioon Kehtiv alates 07.12.2005
Põhitekst + parandus

EVS-EN ISO/IEC 17025:2017

Üldnõuded katse- ja kalibreerimislaborite kompetentsusele
Uusim versioon Kehtiv alates 18.12.2017
Põhitekst

EVS-EN 203-2-7:2014

Gaaskuumutusega toitlustusettevõtteseadmed. Osa 2-7: Erinõuded. Küpsetusplaadid ja pöörleva praevardaga grillid
Uusim versioon Kehtiv alates 01.04.2014
Põhitekst

EVS-EN 203-2-10:2007

Gaaskuumutusega toitlustusettevõtteseadmed. Osa 2-10: Erinõuded. Söegrillid
Uusim versioon Kehtiv alates 06.06.2007