Skip to main content
Tagasi

EVS-EN 1673:2000+A1:2010

Toidutöötlemismasinad. Pöörleva trumliga ahjud. Ohutus- ja hügieeninõuded KONSOLIDEERITUD TEKST

Üldinfo

Kehtetu alates 15.12.2020
Alusdokumendid
EN 1673:2000+A1:2009
Direktiivid või määrused
2006/42/EC Masinad

Olgugi et standard on tühistatud, on sellel Euroopa Liidu õigusakti 2006/42/EC mõistes siiski vastavuse eeldus ning vastavust  õigusakti nõuetega saab tagada, kui kasutada standardi tühistatud versiooni. Vastavuse eeldus kehtib, kuni vastav muudatus avaldatakse Euroopa Liidu Teatajas.
 
Uusimat Euroopa Liidu Teatajas avaldatud kooskõlastatud standardite nimekirja saad vaadata siit: 
http://ec.europa.eu/growth/single-market/european-standards/harmonised-standards/

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.12.2020
Põhitekst
06.05.2010
Põhitekst + muudatus
Põhitekst
EVS-EN 1673:2001
This standard specifies safety and hygiene requirements for the design and manufacture of rotary rack ovens with one or more rotary racks. These ovens are used in the food industry and shops (bakeries, pastry-making, etc.) for the batch baking of foodstuffs containing flour, water and other additives. This standard applies to ovens used only for food products except for those containing volatile flammable ingredients. The control of the humidity of the air in the baking chamber is by the production and introduction of steam around normal atmospheric pressure. The following machines are excluded:  -  experimental and testing machines under development by the manufacturer; - domestic appliances.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
26,84 € koos KM-ga
Paber
26,84 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring