Skip to main content
Tagasi

EVS-EN 13288:2005+A1:2010

Toidutöötlemismasinad. Kausi tõstmise ja kallutamise masinad. Ohutus- ja hügieeninõuded KONSOLIDEERITUD TEKST

Üldinfo

Kehtiv alates 04.03.2010
Alusdokumendid
EN 13288:2005+A1:2009
Direktiivid või määrused
2006/42/EC Masinad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
Põhitekst
prEN 13288
04.03.2010
Põhitekst + muudatus
Põhitekst
This European Standard specifies safety and hygiene requirements for the design, installation, operation and maintenance of lifting and tilting machines used, in bakeries, for lifting and/or tilting a container or a machine with non removable bowl containing dough or pastry and for tipping the contents at the top end of the stroke. The lifting and tilting machines can be stationary or movable and are designed for semi-manufactured products (mixtures of flour, water and other ingredients) or raw material (flour, mixtures etc.). The direction of lifting can be vertical, inclined or combined and follows a track fixed by mechanical guides, or articulated arms.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
26,84 € koos KM-ga
Paber
26,84 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 619:2022

Pidevtoimega teisaldusseadmed ja -süsteemid. Ohutusnõuded kompaktkoormate mehaanilise käitlemise seadmetele
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2022
Põhitekst

EVS-EN 1672-2:2020

Toidutöötlemismasinad. Põhimõisted. Osa 2: Hügieeni- ja puhastatavuse nõuded
Uusim versioon Kehtiv alates 31.12.2020
Põhitekst

EVS-EN ISO 13849-1:2015

Masinate ohutus. Juhtimissüsteemide ohutusega seotud osad. Osa 1: Kavandamise põhimõtted
Kehtetu alates 01.06.2023
Põhitekst + muudatus

EVS-EN 13886:2005+A1:2010

Toidutöötlemismasinad. Elektrilise segisti ja/või mikseriga varustatud keedunõud. Ohutus- ja hügieeninõuded KONSOLIDEERITUD TEKST
Uusim versioon Kehtiv alates 06.05.2010