EVS/TK 01
Käsitlusala: Toiduainete analüüs, proovivõtu-, analüüsi- ja horisontaalmeetodid. Tarneahela ohutus. Põllumajanduslikud toiduained, piim ja piimatooted, loomsed ja taimsed rasvad ja õlid ning nende kõrvalsaadused.
- CEN/TC 275 - Food analysis - Horizontal methods
- CEN/TC 302 - Milk and milk products - Methods of sampling and analysis
- CEN/TC 307 - Oilseeds, vegetable and animal fats and oils and their by-products - Methods of sampling and analysis
- CEN/TC 338 - Cereal and cereal products
- ISO/TC 34 - Food products
- ISO/TC 34/SC 11 - Animal and vegetable fats and oils
- ISO/TC 34/SC 12 - Sensory analysis
- ISO/TC 34/SC 15 - Coffee
- ISO/TC 34/SC 3 - Fruits and vegetables and their derived products
- ISO/TC 34/SC 4 - Cereals and pulses
- ISO/TC 34/SC 5 - Milk and milk products
- ISO/TC 34/SC 6 - Meat, poultry, fish, eggs and their products
- ISO/TC 34/SC 7 - Spices, culinary herbs and condiments
- ISO/TC 34/SC 9 - Microbiology
- ISO/TC 34/SC 17 - Management systems for food safety
- CEN/TC 460 - Food Authenticity
- CEN/TC 463 - Microbiology of the food chain
- Tallinna Tehnikaülikool
- Maaelu Teadmuskeskus
- AS Tere
- MTÜ Eesti Toiduainetööstuse Liit
- Orkla Eesti AS
- Põllumajandus- ja Toiduamet
- Riigi Laboriuuringute ja Riskihindamise Keskus
- A. Le Coq AS
- Icosagen AS
- Net-Foodlab Eesti OÜ
Loomiskuupäev: 31.10.1996
Esimees: Toomas Kramarenko
Aseesimees: Marika Urke
Tehniline sekretär: Liina Laineveer
Koordinaator: Anna-Maria Hütt